Onze partners

Omgevingsvraag.nl werkt nauw samen met een aantal kennispartners.

Zo heeft Omgevingsvraag.nl toegang tot één van de grootste kennisdatabases op het gebied van het omgevingsrecht,  de Navigator van Wolters Kluwer. Uw antwoord kan dan ook altijd van de juiste wet- en regelgeving en rechtspraak voorzien worden.

 

Daarnaast werkt Omgevingsvraag.nl samen met InterConcept. Dit adviesbureau is al 20 jaar actief in het omgevingsrecht en beschikt over kennis op het gebied van bouwen, ruimtelijke ordening, milieu en andere omgevingsrecht gerelateerde onderwerpen.

De andere belangrijke kennispartner is PlanGarant. PlanGarant is een gecertificeerd bureau dat geheel onafhankelijk de kwaliteit van een bouwwerk mag garanderen. Zowel in de fase van het ontwerp (toetsing) als op de bouwplaats (toezicht) maakt PlanGarant zichtbaar dat een bouwwerk voldoet aan de gestelde eisen in de bouwregelgeving en contractuele afspraken.

Zo werken wij ook samen met Ottilie Laan. Zij is advocaat bouwrecht bij Blumstone Advocaten Amsterdam. Zij heeft jarenlange ervaring met het adviseren van opdrachtgevers en opdrachtnemers op het gebied van het bouwrecht (o.a.UAV, UAV-GC, PPS) aanbestedingsrecht, projectfinanciering en het huurrecht. Als het nodig is, procedeert Ottilie over bouwgeschillen.

Daarnaast zijn, gericht op uw vraag, diverse andere kennispartners beschikbaar.